Afbeelding

Gift van Natural Born Sinners voor Diamantino

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – Diamantino en zijn ouders kregen op zondag 19 februari bezoek van een aantal leden van de groep Natural Born Sinners. Deze groep is van oorsprong een clubje mensen die de liefde voor tattoos delen.

Natural Born Sinners is in 2011 opgericht in Groningen en langzaamaan uitgegroeid tot een internationale club. De gedachte was en is nog steeds om mensen een stukje bewustwording mee te geven, met andere woorden, zij willen de samenleving laten zien dat mensen met tattoos niet bij voorbaat crimineel zijn of van lichte zeden. Om dit daadkracht bij te zetten, heeft de groep gekozen om goede doelen te steunen. Vooral doelen, welke niet gesubsidieerd worden of die via het grote mediacircus onder de aandacht worden gebracht. Kleinschalige doelen, veelal met een persoonlijk tintje zijn zaken, waar zij graag op inspringen. Zo ook het doel van Diamantino. Zijn verhaal heeft hun zeer diep geraakt en daarom hebben zij de afgelopen weken met alle leden door heel Nederland geld ingezameld voor de rolstoelbus voor Diamantino. Het zijn geen megagrote bedragen die ze kunnen steunen, maar elke euro is met liefde gegeven door de clubleden. Alex de president van Natural Born Sinners zegt; "de dank die we hiervoor krijgen is voor ons het grootste goed, een blij gezicht, de wetenschap dat er iemand weer een stukje geholpen is, de tranen van geluk. Ja daar doen we het voor! Want een grote glimlach kregen ze zeker van Diamantino".

President world Alexander Latumahina van Natural Born Sinners overhandigde een cheque ter waarde van €610,35,-. De leden waren zeer ontroerd toen ze zagen hoe Diamantino ondanks alles zo heerlijk aan het spelen en lachen was. In totaal is er nu voor de rolstoelbus een bedrag van €7.300,00 opgehaald. Het benodigde bedrag is nog lang niet behaald maar Natural Born Sinners heeft Diamantino weer een stukje op weg geholpen.

Wilt u Diamantino ook helpen neem dan contact met Fam. Goes/Hendriks, Lijsterlaan 21 Beek en Donk, Tel: 0621484189, E-mail: Patjegoes1980@live.nl. Wilt u Diamantino ook helpen door een donatie te doen? ook anoniem doneren is mogelijk via Rekeningnummer NL68 ABNA 080 6868 422 T.n.v. P. Goes, Omschrijving: Donatie Diamantino Rolstoelbus.

U kunt ook doneren op www.dreamordonate.nl/dromen/diamantinos-aangepaste-bus.