Afbeelding

Feestavond voor leden, adverteerders en begunstigers CV De Heikneuters

Algemeen Carnaval

Mariahout - C.V. De Heikneuters bestaat 55 jaar. Het grote jubileumfeest op 19 november was een groot succes. Maar in het jubileumjaar staat er nog meer op hun programma. Op 18 maart wil de Heikneuters diegene bedanken en in het zonnetje zetten die ervoor zorgen dat de club er financieel gezond voor staat. Aanmelden hiervoor kan tot 10 maart.

Jaarlijks wordt er veel georganiseerd zoals: Prinsenbal, jeugdprinsenbal, receptie voor (jeugd)Prins en (jeugd)Prinses, carnavalsmis, ziekenbezoek, miniplayback, drie kletsavonden, kletsavond KBO, optocht en 5 dagen carnaval voor jong en oud. Om al deze activiteiten te organiseren moet je financieel gezond zijn. Ook wordt gedacht aan kleding en steken voor jeugdraad en ook de dansmariekes staan er altijd pico bello op. En dan nog prijzengeld voor de optocht, enz. Hiervoor hebben ze een groot aantal leden, adverteerders en begunstigers nodig. En gelukkig hebben de Heikneuters die. Elk jaar kloppen de vereniging bij deze mensen aan met de vraag of ze weer willen steunen. Omdat ze al vele, vele jaren hun steun hebben, kunnen zij al deze activiteiten blijven organiseren.

In het kader van hun 55-jarig bestaan willen zij deze mensen eens extra bedanken. Dit doen zij 18 maart in Café-zaal de Pelgrim in Mariahout met een feestavond met muziek, drank en hapjes tegen een zeer gereduceerde prijs. Alle leden, adverteerders en begunstigers hebben een uitnodiging toegestuurd gekregen en de organisatie hoopt op veel aanmeldingen voor dit feest. Deze avond wordt muzikaal verzorgt door de band Five4you. De avond wordt geopend door Burgemeester F.L.J. van der Meijden van de gemeente Laarbeek en de eigen voorzitter Dhr. John Brugmans. Het belooft een geweldig feest te worden en C.V. De Heikneuters hopen veel van deze genodigden te begroeten. Ze sluiten af met de lijfspreuk van hun prins: 'Zo! En nu bouwen we een fist!'