Sfeerimpressie familiematinee bij Sparta'25 in 2016
Sfeerimpressie familiematinee bij Sparta'25 in 2016

Carnaval voor de hele familie bij Sparta'25

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – Voor de gehele familie, van jong tot oud, wordt er carnaval gevierd bij Sparta'25 op zaterdag 25 en maandag 27 februari.

Op zaterdag, na het verkleed zaalvoetbal, is er een gezellig jeugdfeest vanaf 13.00 uur.

Op carnavalsmaandagmiddag 27 februari organiseert Sparta'25 een familiematinee met carnavalslunch. Om 13.00 uur ben je welkom voor een heerlijke lunch bestaande uit onder andere soep, diverse broodjes en beleg, kroket, melk, koffie, thee, jus d'orange, enz.

Voor €5,00 euro kun jij je buik vol eten. Kinderen tot en met 12 jaar eten gratis mee. Betalen kan op de maandagmiddag zelf. Wil je deelnemen aan de lunch meld je dan aan via activiteitensparta25@gmail.com.

Om 13.45 uur is iedereen welkom om er verder een leuke carnavalsmiddag van te maken met de oude carnavalskrakers en de hedendaagse feest- en apres-ski muziek. Je hebt zelf veel invloed in de muziek die wordt gedraaid.

Voor de kleintjes zijn er spelletjes aanwezig en natuurlijk verschillende lekkernijen. Ook de friet- en frikadellenvloer is er weer. Een echt familiefeest voor jong en oud. Voor meer informatie zie www.sparta25.nl. De organisatie hoopt vele mensen te mogen begroeten en wenst iedereen een geweldige carnaval.