T.S.C. Aan de Wielen opent wegseizoen

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Nu de laatste crossen en veldtoertochten zijn gereden maakt T.S.C. Aan de Wielen zich op voor de opening van het wegseizoen. Op Carnavalsdinsdag staat de traditionele rit van 80 kilometer naar d'n Bockenreyder bij Esbeek natuurlijk weer op het programma.

Maar de tochtencommissie van de vereniging start officieel op zondag 5 maart met de wegritten. Om 9.00 uur kan men vanaf het kerkplein in Aarle-Rixtel vertrekken voor het rondje Koks van 75 of 50 km. Deelnemers hebben de keuze om in drie groepen te rijden met verschillende snelheden tussen de 25 en de 32 kilometer per uur.

Tot het ingaan van de zomertijd vertrekken de tochten elke zondag om 9.00 uur. Daarna worden de tijden aangepast en wordt ook begonnen met wekelijkse fietsavonden op dinsdag en donderdag. Daarbij worden ook de recreatiefietsers niet vergeten, ook personen met een e-bike kunnen dan meegaan.

Andere activiteiten in 2017 zijn onder andere de fietstochten op woensdagmiddag van de Futteranen, het weekend naar de Eifel in Duitsland en het recreantenweekend.

Op de ADW-site en in hun maandelijkse clubblad kunt u op de hoogte blijven van hun vele activiteiten. Klim op de fiets en geniet, want op de fiets ziet u nog eens iets.