Afbeelding

Stichting ondernemersfonds Laarbeek een feit

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Met ferme pennenstreken is donderdagmiddag 23 februari bij notaris van Thiel, stichting Ondernemersfonds Laarbeek een feit geworden.

De heren Maarten Rooijakkers namens ZLTO (voorzitter), Joop Spek namens het Centramanagement (secretaris) en Frank van Asten namens het Parkmanagement (penningmeester) hebben getekend voor het dagelijks bestuur van Ondernemersfonds Laarbeek. Het dagelijks bestuur, wat zich geheel vrijwillig inzet, gaan het ondernemersfonds aansturen.

Daar direct onder komt een raad van advies welke ook op korte termijn zal worden geïnstalleerd. Ook de raad van advies komen uit alle gelederen van de samenleving en bestaat straks uit circa 10 leden welke zich gaan inzetten voor het ondernemersfonds.

Het dagelijks bestuur alsmede de raad van advies wordt veel wijsheid voor de komende jaren toegewenst. Op korte termijn zal Ondernemersfonds Laarbeek via DeMooiLaarbeekKrant uitleggen hoe het ondernemersfonds werkt en hoe subsidie aanvragen kunnen worden ingediend en hoe deze beoordeeld gaan worden.