Logo mooilaarbeek.nl
Kapel STOUDT   | Fotonummer: 571304
Kapel STOUDT
Carnaval

STOUDT laat zich zien tijdens carnaval

Beek en Donk - De carnaval zit er voor dit jaar weer op. Kapel STOUDT heeft veel van zich laten horen dit jaar. De groep van tweeëntwintig trapte af op vrijdag na het carnavalsconcert van Harmonie Oefening en Uitspanning.

Op zaterdag verliet STOUDT het mooie Ganzendonck en ondersteunde de Rampentampers met muzikale begeleiding in Kattegat. Op zondag vulde STOUDT de gaten tussen de prijsuitreiking in 't Anker. Met Nummerke 3 in het voorprogramma maakten ze er een fantastische avond van. Maandag was een gevarieerde en drukke dag. STOUDT begon de maandag bij kontaktfm, waar Bart Mommers een kort woordje deed op de radio. Vervolgens vertrokken ze naar Ganzegat om te dweilen en in Ganzendonck eindigden ze bij Café van de Burgt voor de musicalmondig van de neije prinsen. De volgende ochtend ging de wekker al vroeg af en ging STOUDT op weg naar Zandhazendurp om daar de kroegen af te gaan en te dweilen met de andere aanwezige Kapellen. De avond eindigde goed tijdens het uitkleden van de jeugdprins en prins Luuk XLV. Na een toffe week carnaval, is het nu tijd om bij te komen. Wil je graag meer weten over STOUDT en de komende optredens bijwonen, kijk dan op www.stoudt-kapel.nl of op de Facebookpagina!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>