Korale
Korale

Lenteconcert OJO en Korale

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - De muziekgezelschappen Korale en het Oudere Jongeren Orkest houden op zondag 19 maart om 14.30 uur een gezamenlijk concert in De Couwenbergh.

Het repertoire van Korale bestaat voornamelijk uit niet-kerkelijke muziek die in hoofdzaak a capella gezongen wordt. Nederlandse en anderstalige muziek, middeleeuwse liederen en het volkslied van Zuid-Afrika zijn maar enkele voorbeelden van het afwisselende repertoire. Het koor staat sinds september 2015 onder leiding van Hans van Zeeland.

Het Oudere Jongeren Orkest (onderdeel van harmonie De Goede Hoop) bestaat sinds 2001 onder de bezielende, muzikale, leiding van Louis van de Weijer. Een groep enthousiaste muzikanten die al 15 jaar samen muziek maakt. Het orkest begeleidt regelmatig een solist (o.a. doedelzak, trombone, hobo en orgel) en deze middag wordt fluitiste Marieke van Dijk begeleid bij het nummer Oblivion. Voor Marieke is deze uitvoering een voorbereiding op haar D-examen. Het brede repertoire van OJO bevat o.a. koralen, marsen, beat- en swingnummers en populaire/ musicalmelodieën.

U bent van harte uitgenodigd.