Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - Politieke partij De Werkgroep nodigt u graag uit voor de voorbespreking van de komende raadsvergadering van 16 maart in Gemeenschapshuis De Dreef op maandag 13 maart. Ze starten om 20.15 uur en uiteraard staat de koffie klaar.

Op de agenda van deze raadsvergadering staan; vaststelling bestemmingsplan Piet van Thielplein, Verkoop van diverse bouwkavels, Zienswijze kaderbrief Senzer, Financiële verantwoording voorzieningenclusters.

Bij de voorbespreking kunt u uw standpunt over de agendapunten met de raadsleden en achterban van De Werkgroep bespreken. Ook kunt u van de gelegenheid gebruik maken om andere punten, die betrekking hebben op het bestuur van Laarbeek, te bespreken.

Bent u niet in de gelegenheid om naar die bijeenkomst te gaan, maar wilt u toch aangeven hoe u erover denkt, dan kunt u contact opnemen met een van de commissie- of raadsleden. U kunt de mailadressen en contactgegevens vinden op www.dewerkgroep.nl of bel met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep, via tel. 0499-422017 of via de mail: info@dewerkgroep.nl.