Het bestuur in vergadering bijeen
Het bestuur in vergadering bijeen

Fondsen voor Gezamenlijke Collecte Aarle-Rixtel volop in beweging

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - De vertegenwoordigers van de 16 fondsen die de Gezamenlijke Collecte te Aarle-Rixtel organiseren zijn volop aan het werk. In de vergadering van dinsdag 14 maart is uitvoerig de stand van zaken besproken: hoe worden de collectanten geïnformeerd, is het materiaal klaar, hoe gaat de teldag in zijn werk, etc.

Welnu, de collectebussen, vanaf dit jaar wordt er met enveloppen gewerkt om uw donatie in te doen, zijn praktisch klaar. De collectanten krijgen zeer binnenkort uitleg over de collecte en een uitnodiging om het materiaal op te halen (10,11 en 12 april). De locatie van de teldag is geregeld. Lokale pers en gemeente zijn en worden verwittigd over de collecteweek.

De collectanten brengen in de 2e week van april de collecte-enveloppen persoonlijk bij u langs. Uiteraard zijn ze herkenbaar als collectant van de stichting en kunnen ze zich legitimeren. En na de tweede paasdag, tussen maandag 18 en zaterdag 22 april wordt de enveloppe weer bij u opgehaald.

De vrijwilligers zijn dus druk doende om de puntjes op de 'i' te zetten om een geslaagde actie op touw te zetten. Daarbij waarderen zij de hulp die ze van diverse ondernemers en Aarlese verenigingen krijgen erg.

Overigens, niet alleen in de Laarbeekse kern vindt er in deze periode een Gezamenlijke Collecte voor goede doelen plaats, maar ook in alle 3 de andere kernen van Laarbeek. Aarle-Rixtel, zet zich zo niet alleen als Groenste Gemeente op de kaart maar hopelijk ook als meest vrijgevende.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.gezamenlijkecollecteaarlerixtel.nl.