Archieffoto van de Straatvoetbaldag in 2016
Archieffoto van de Straatvoetbaldag in 2016 Foto: Joost Duppen

Nationale Straatvoetbaldag op Piet van Thielplein

Sport Evenementen

Beek en Donk - In Beek en Donk nemen verschillende teams het tegen elkaar op tijdens de Nationale Straatvoetbaldag, welke wordt gehouden op vrijdag 5 mei. De locatie voor dit mooie straatvoetbal evenement is het Piet van Thielplein in Beek en Donk.

Er wordt gespeeld in 3 verschillende leeftijdscategorieën. In de eerste ronde treden de voetballers van 6-9 jaar aan, vervolgens is de groep 10-12 jaar aan de beurt en als laatste de 13-15 jaar. Via dit straatvoetbaltoernooi wil Tienerwerk de Boemerang en Laarbeek Actief graag de jeugd/ jongeren leren kennen en in gesprek gaan. Wat speelt er in jullie buurt of op school? Ze zijn benieuwd waar jullie tegenaan lopen en wat beter kan worden geregeld.

Leuke randactiviteiten
Naast het straatvoetbaltoernooi zijn er verschillende activiteiten waar iedereen van kan genieten! Er zijn dansacts, (live-)muziek, een springkussen en ander kindervermaak en modern defensiemateriaal om van dichtbij te bekijken! Dit jaar werken ze samen met Laarbeek herdenkt en viert 4-5 mei.

Naast de leuke en spannende straatvoetbalwedstrijden moet dit evenement worden gezien als één groot feest waarin muziek, plezier en gezelligheid net zo belangrijk zijn.

Aanmelden?
Wil je meedoen met de '5 mei Nationale Straatvoetbaldag' in Beek en Donk? Geef je dan op via www.svbn.nl/aanmelden en vink 'Laarbeek' aan.