Afbeelding
Kuppens Fotografie

Ben/Ken jij de 'Ondernemer van het Jaar 2017-2018'?

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Komende donderdag vindt in de Klokkengieterij de kick-off plaats van de 'Ondernemer van het Jaar'-verkiezing. In maart 2018 wordt duidelijk wie de 'Starter' en 'Ondernemer' van het jaar 2017-2018 zijn geworden. De verkiezing vindt plaats in Gemert/Bakel en Laarbeek. Ben/ken jij deze persoon? Meld hem/haar dan aan! 

Vanaf komende donderdag zijn de inschrijvingen geopend. Tijdens de spectaculaire kick-off is het al mogelijk om ondernemers aan te melden. De aanmeldtermijn staat vanaf dan open tot 1 mei. Vanaf 1 mei gaat het traject van start. Er volgt een jaar lang een leerzaam, waardevol traject voor de deelnemende 'Starters' en 'Ondernemers'. De vorige verkiezing is bijna vier jaar geleden. Toen waren er twee Laarbeekse winnaars. Hans Vereijken (Vereijken Kwekerijen) werd 'Ondernemer van het Jaar' en Koen Schrama (TRIA Fietsen) mocht zich bekronen tot 'Starter van het Jaar'. 

Wil jij donderdag bij de kick-off zijn? Meld je dan zo snel mogelijk aan via info@ovhj.nl. Kun je er niet bijzijn? Kijk dan op www.ovhj.nl voor alle informatie en het aanmelden van deelnemers.