Afbeelding

Tennissen voor Team Dirk van Gerwen

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel – Ondanks. of eigenlijk juist nu dat Dirk van Gerwen inmiddels al is overleden. is het belangrijk dat zijn familie en zeker ook het Team Dirk van Gerwen gesteund worden. Tijdens de warme 'Vier het Leven Viering' in de mooie locatie de Klokkengieterij bleek te meer hoe zeer deze vriendengroep meeleeft met de directe familie van Dirk.

Zeker ook een reden om hen te steunen zowel mentaal als financieel met het behalen van hun gestelde doel: Geld inzamelen voor het KWF en een eerbetoon aan Dirk op de top van de Alpe D'Hues.

De oude tennismaatjes van Dirk, hadden het plannetje al even klaarliggen om ook hun steentje bij te dragen. Dit gaat zaterdagavond 8 april gebeuren in de vorm van een sponsor Tennistoernooi. Dit wordt gehouden in Tennishal de Ouwe Toren in Beek en Donk om 19.00 uur.

Voor dit Mixed Dubbel toernooi kan iedereen inschrijven, inschrijfgeld bedraagt €12,50 per persoon. Na afloop wordt er ook nog een goederen/dienstenveiling gehouden, alles ten bate van het KWF.

Geef je op via de link op www.ouwetoren.nl. Meedoen is belangrijk. Bedenk hierbij dat het iedereen kan overkomen, het werk van KWF is keihard nodig. Vier het leven en kom gezellig met hen tennissen.