Rowena de Haas boekte met haar team een belangrijke overwinning op Budel
Rowena de Haas boekte met haar team een belangrijke overwinning op Budel

Afgetekende winst TTV Een en Twintig op Veldhoven

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het vierde seniorenteam van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk won vorige week donderdag met gemak van TTV Veldhoven. In de eigen tafeltennishal werd het 7-3.

Tot nu toe won het vierde team al haar dubbelpartijen en ook tegen Veldhoven was het raak. Guido Graat en Roel Beekmans maakten geen fout en wonnen de wedstrijd in drie games. Net als Guido won ook Dirk van der Venne al zijn enkelpartijen met groot gemak.

Het tweede team had het tegen Budilia 2 uit Budel een stuk lastiger. Joost van Goch, Jeroen Engelhart en Rowena de Haas versloegen het team met 6-4. Hoewel de dubbelpartij ging verloren, pakten het drietal in al hun enkelwedstrijden ieder twee punten. Opvallend was de tweede winstpartij van Joost van Goch. Hij had vijf games nodig om tot winst te komen, maar sloeg in die laatste game genadeloos toe: 11-3.

Interesse?
Heb je ook interesse in de snelste balsport ter wereld? Je bent van harte welkom. Kijk voor meer informatie over TTV Een en Twintig op internet of volg de vereniging op Twitter en Facebook.