Saskia Jansen-Happé haalt uit voor haar tweede treffer

Eenvoudige overwinning Sparta'25 VR1

Beek en Donk – De dames van Sparta'25 hadden zondag geen enkele moeite met Erp VR1. Na 90 minuten stond er een 3-0 eindstand op het scorebord.

Op het veld was het vanaf het beginsignaal een eenrichtingsverkeer richting het Erpse doel. De dames in het groen-wit lieten goed verzorgd voetbal zien, enkel ontbrak het aan het afmaken van de vele kansen die zij kregen. Gelukkig voor hen had Saskia Jansen-Happé haar vizier wel op scherp staan. Vanaf het middenveld was zij continu een plaag voor de defensie.

Na 20 minuten werd de score door Saskia geopend. Oog in oog met de keeper rondde ze koel af. Kort voor rust verdubbelde ze eigenhandig de score. Na een mooie soloactie door het centrum was ze wederom de uitblinkende keepster van Erp de baas; 2-0.

Na rust was er eenzelfde spelbeeld. Erp wilde wel, maar kon niet. Geen kans wisten ze te creëren. Sparta kon het goede spel van de eerste helft niet helemaal voortzetten, maar kwam nooit in de problemen. Kort voor tijd tekende Saskia voor haar 3e goal van de wedstrijd en bepaalde daarmee de eindstand op 3-0.