Archieffoto van de Jeugd3daagse in Aarle-Rixtel (2016)
Archieffoto van de Jeugd3daagse in Aarle-Rixtel (2016) Foto: Joost Duppen

Inschrijven Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel van start

Algemeen Jongeren

Aarle-Rixtel - De maand april staat voor de Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel in het teken van inschrijven. Kinderen die op de basisschool zitten, kunnen zich de hele maand april inschrijven voor het leukste jeugdevenement van het jaar! Traditiegetrouw in de laatste week van de zomervakantie en dit jaar van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 augustus.

Jeugd3Daagse @ The Movies
Dit jaar is het thema: Jeugd3Daagse @ The Movies! Drie dagen begeven de kinderen zich tussen de filmsterren, de superhelden en bekende tv-figuren! Zoals elk jaar gaan ze weer veel plezier maken met spellen en (buiten)activiteiten!

Digitaal inschrijven vóór 1 mei
Vanaf dit jaar gaat inschrijven via de digitale weg. Op de website van de Jeugd3Daagse is een inschrijfformulier te vinden, www.jeugd3daagse.nl. Let op: de inschrijftermijn stopt op 1 mei. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Houd hier dus rekening mee! De organisatie houdt de inschrijftermijn zo strak aan omdat ze al tijdig moeten weten hoeveel vrijwilligers ze in moeten zetten zodat ze alles op een verantwoorde manier kunnen organiseren.

Online betalen
Ook de betaling gaat dit jaar via de digitale weg. Na het invullen van het inschrijfformulier op de website moet het deelnamebedrag via internetbankieren overgemaakt worden aan Stichting Jeugd3daagse Aarle-Rixtel. Deelname kost €12,00 voor kinderen van groep 1 t/m groep 4 en €14,00 voor kinderen van groep 5 t/m groep 8.

Inschrijfmomenten
Daarnaast is het dit jaar mogelijk om kinderen tijdens twee speciale inschrijfmomenten in te schrijven. U kunt dan het gepaste inschrijfgeld contant voldoen. De inschrijfmomenten zijn in De Dreef op: Zaterdag 15 april van 9.00 tot 12.00 uur en op dinsdag 18 april van 18.00 tot 20.00 uur.

Vrijwilligers gezocht
De Jeugd3Daagse wordt door een team van circa 20 enthousiaste vrijwilligers vorm gegeven. Helaas is dit niet genoeg. Zij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers die hen helpen. Dat kan zijn in de vorm van het begeleiden van de groepjes kinderen, het leiden van de spellen of wat dan ook. Alle hulp is meer dan welkom! Draag je de Aarlese jeugd een warm hart toe, meld je dan aan als vrijwilliger voor een week met veel leut en plezier! Aanmelden als vrijwilliger is ook mogelijk via www.jeugd3daagse.nl.