Afbeelding

Benefietavond Team Dirk van Gerwen

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Team Dirk van Gerwen houdt zaterdag 1 april een benefietavond, wat een van hun grootste, maar ook een van hun laatste evenementen is, op weg naar de Alpe d'HuZes. Met verschillende fantastische optredens en een loterij met geweldige prijzen voor jong en oud hopen zij geld op te halen om zo het streefbedrag van €17.500 te verwezenlijken. Op 1 juni doet Team Dirk van Gerwen mee aan de Alpe d'HuZes met 7 fietsers en 3 wandelaars.

Op 11 maart 2017 is Dirk van Gerwen na een lange strijd tegen alvleesklierkanker overleden, maar hij liet zijn familie, vrienden, kennissen en de mannen en vrouwen van Team Dirk van Gerwen achter met een belangrijke boodschap: "Het leven is te mooi om niet te leven, het leven moet gevierd worden". Dit is wat de leden van Team Dirk van Gerwen op 1 april dan ook van plan zijn. Zij organiseren een benefietavond bij Atelier Vonk, en iedereen is welkom. Zangeressen Daniëlle & Iris zorgen ervoor dat de popmuziek niet ontbreekt. Ook is de feestband 'Die Partyhosen' aanwezig, die voor de beste Duitse schlager en après-ski hits gaan zorgen. Martijn van Gerwen en Wilco van de Nieuwenhof, beter bekend als DJ duo 'Fijnproevers Live' sluiten de avond af met een mix van house en funky beats. Muziek voor jong en oud, heel de avond lang!

Naast de diversiteit aan muziek is er ook een loterij met fantastische prijzen. Zo zijn er WISH outdoor tickets te winnen, maar ook bierpakketten en schoonheidsbehandelingen. Voor ieder wat wils!

Atelier Vonk opent haar deuren om 20.00 uur en de avond duurt tot 01.00 uur. De entree bedraagt €5,00 en om om 20.30 uur opent Team Dirk van Gerwen de avond op een ludieke manier, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent, en vol is helaas vol. Zij zien jullie graag zaterdag om 'samen het leven te vieren!'