Afbeelding

Mooie resultaten voor dansmariekes C.V. De Heikneuters

Algemeen Algemeen

Mariahout - Als afsluiting op het jubileumjaar van C.V. De Heikneuters, zijn op zondag 12 maart de drie dansgardes van de club op toernooi geweest in Gemert. Voor de bijna de gehele jongste groep (de Crystals) was dit de eerste keer dat zij aan een dergelijke wedstrijd deelnamen. Zij behaalden een mooie 5e plaats in de categorie garde polka minioren.

De Diamonds, die ietsje ouder zijn en al wat meer ervaring hebben, behaalden in dezelfde categorie een zeer verdiende 2e plaats. De Pearls, die in voor het eerst in de leeftijdscategorie 12 t/m 15 jaar hebben gedanst werden verdienstelijk 4e.

Afgelopen zondag, 26 maart, zijn de drie dansgardes opnieuw op toernooi gegaan. Ook dit keer moesten de Crystals en de Diamonds het tegen elkaar opnemen in dezelfde categorie en hebben de Crystals de 5e plaats en de Diamonds de 3e plaats behaald. De Pearls moesten, door een blessure, met 1 persoon minder het podium op, maar lieten een mooi uitgevoerde dans zien waarmee zij opnieuw 4e werden.

Voor alle gardes geldt dat zij afgelopen zondag nog beter hebben gedanst en ook een hoger puntentotaal hebben gescoord dan 2 weken daarvoor. De trainsters en leidsters zijn dan ook ontzettend trots op deze meiden en feliciteren hen met de behaalde resultaten.

Tevens willen de leiding en alle meiden van de dansgardes de carnavalsvereniging en de sponsoren van de dansgardes heel hartelijk bedanken. Zij hebben het mede mogelijk gemaakt dat de dansgardes aan deze wedstrijden konden deelnemen en dat zij er het hele seizoen geweldig uitzagen. Nogmaals bedankt!

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.