Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek – Graag nodigt De Werkgroep u uit voor de voorbespreking van de komende raadsvergadering van 20 april in het ontmoetingscentrum in Beek en Donk op donderdag 13 april.

Ze starten om 20.15 uur en uiteraard staat de koffie klaar. Op de agenda van deze raadsvergadering staan onder anderen de motie van De Werkgroep over de Jongerenraad, de aansluiting bij de gemeenschappelijke regeling belastingsamenwerking Oost Brabant, het bestemmingsplan de Vogelenzang, bestemmingsplan herziening Bemmer IV, huisvesting Commanderij college, vaststelling Woonvisie en krediet voor de vijver bij het gemeentehuis.

Bij de voorbespreking kunt u uw standpunt over de agendapunten met de raadsleden en achterban bespreken. Ook kunt u van de gelegenheid gebruik maken om andere punten, die betrekking hebben op het bestuur van Laarbeek, te bespreken.

Bent u niet in de gelegenheid om naar die bijeenkomst te gaan maar wilt u toch aan geven hoe u er over denkt dan kunt u contact opnemen met een van de commissie- of raadsleden. De mailadressen en contactgegevens zijn te vinden op www.dewerkgroep.nl of bel met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep. Tel. 0499- 422017 of mail info@dewerkgroep.nl.