Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Gemeente

Laarbeek - Voor een gezin in Beek en Donk zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl tijdelijk ondersteuning van een vrijwilliger. Door de persoonlijke omstandigheden van dit gezin zijn ze op zoek naar een vrijwillige oppas. Het gaat om een oppas voor een kindje van 4 jaar en een kindje van 1 jaar. Het betreft iedere vrijdag in de maanden mei, juni en juli. Tijd van 6.30 tot 15.00 uur.

Voor ViERBINDEN Vrijwilligershulp wordt gezocht naar nieuwe vrijwilligers voor het onderdeel tuinonderhoud en boodschappen. De klussendienst en het tuinonderhoud brengt een vrijwilligersvergoeding in rekening, voor o.a. vervoer en gebruik van gereedschap. Hiervoor geldt dat de minimale kosten €2,50 zijn. Er wordt vanuit gegaan dat de klusjes in ongeveer 1 uur realiseerbaar zijn. De materiaalkosten komen uiteraard voor rekening van de hulpvrager.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.