Piet Maas werd verrast bij Cendra
Piet Maas werd verrast bij Cendra

Cendra verrast vrijwilliger Piet Maas

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - De heer Piet Maas werd zondag 23 april thuis opgehaald door zijn dochter met de smoes dat haar hond doodziek was en of papa even wilde komen kijken. Nietsvermoedend is Piet met zijn Thea snel ingestapt en naar de Duivenakker gereden. Bij Cendra aangekomen zijn ze even gestopt en moest Piet van zijn dochter even binnen kijken.

Geheel verrast was Piet toen hij zijn complete gezin samen met collega vrijwilligers en burgemeester aantrof in een tot feestzaal ingericht tienercentrum. Na een woordje van de voorzitter heeft burgemeester Frank van der Meijden namens Laarbeek een dankwoord uitgesproken omdat Piet zich door de jaren heen op verschillende manieren dienstbaar heeft gemaakt voor de gemeenschap van Laarbeek. De laatste jaren was hij vrijwilliger en bestuurslid van Cendra jeugd- en tienercentrum in Aarle-Rixtel. Verschillende gasten en oud collega's waar Piet als vrijwilliger zich heeft ingezet, passeerden de revue. Na een gezamenlijke feestmaaltijd was het de beurt aan Frans van Zeeland, die als tonprater iedereen aan het lachen bracht.

Eind 2016 is piet gestopt met zijn vrijwilligerswerk, wat voor Cendra een aanleiding was om Piet, zoals het hoort, op een gepaste manier te bedanken. Cendra dankt iedereen die deze dag tot een waar feest heeft gemaakt.