Afbeelding

Voorbespreking Partij Nieuw Laarbeek

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek – Ter voorbereiding op de commissievergaderingen van die week houdt PNL op maandag 15 mei haar openbare voorbespreking. Op deze voorbespreking komen de punten aan de orde zoals die op de agenda staan.

Dit zijn o.a. Tussenevaluatie WMO Beleidsplan 2015-2018, Toelichting begroting GR Peelgemeenten, Parkeerstudie Piet van Thielplein Beek en Donk i.v.m. de nieuwbouw, nieuwe opdracht Werkplaats Wonen MRE, Bestemmingsplan Wolfsputten 8 te Aarle-Rixtel, voorlopig voorkeursalternatief N 279 Veghel-Asten, beschikbaat stellen van €1,5 miljoen voor zonnepanelenproject, financiële spelregels voor de Dragon's Den, begroting Blink en de 1e tussenrapportage 2017.

De volledige agenda, met alle stukken, kunt u vinden op de website van de gemeente of op de app iBabs welke gratis te downloaden is.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meepraten, heeft u vragen of opmerkingen, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte uitgenodigd. De koffie en thee staan klaar, in het Buurthuis in Mariahout. Aanvang is 20.00 uur.