Archieffoto 2016
Archieffoto 2016 Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Schrijf je in voor de Zeepkistenrace

Algemeen Evenementen

Lieshout – Het belooft opnieuw een spektakel te worden op zondag 25 juni bij de zeepkistenrace. De inschrijvingen stromen inmiddels binnen.

Tijdens de zeepkistenrace gaan de deelnemers in hun zelfgemaakte zeepkist van een schans naar beneden om vervolgens een parcours in een zo snel mogelijk tempo af te leggen. Voor zowel kinderen als volwassenen, deelnemers en toeschouwers een erg leuk spektakel. De schans heeft een hoogte van 6 meter, voor de deelnemende kinderen onder 15 jaar is er een aangepaste schanshoogte. De zeepkistenrace gaat om 12.00 uur van start en duurt tot ongeveer 18.00 uur. De zeepkistenrace wordt gehouden in de Dorpsstraat van Lieshout en wordt georganiseerd in samenwerking met Café-Zaal de Koekoek.

Kijken is leuk, meedoen is nog leuker! Bouw een mooie en/of snelle zeepkist en ga voor één van de prijzen. Naast prijzen voor de snelste deelnemers reikt de organisatie ook de orginaliteitsprijs en de pechprijs uit. Wil je deelnemen aan dit spettende evenement? Schrijf je snel in! Ga voor informatie en inschrijving naar www.ok-moi.nl .

Naast de zeepkistenrace is op zaterdagavond 24 juni een gezellige Pre-Party met diverse live bands en DJ R-Bass bij Café-Zaal de Koekoek. De toegang is gratis.