Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Gemeente

Laarbeek - Voor een man uit Aarle-Rixtel is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar iemand die (met regelmaat) mee kan gaan naar medische afspraken. Omdat meneer analfabeet is, zou het fijn zijn als er iemand is die hem kan ondersteunen bij het begrijpen en onthouden van belangrijke informatie. Meneer heeft zelf vervoer, een rijbewijs en/of auto is hierbij dus niet vereist.

Voor Stichting BijOns zoeken zij meerdere bestuursleden die samen met de huidige bestuursleden zorg willen dragen de doelstellingen te realiseren. De stichting is een kleinschalig (zorg)initiatief, opgericht door enthousiaste en deskundige ouders. Ze hebben de behoefte om kinderen en (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking een kleinschalig zorginitiatief te bieden, waarbij de mogelijkheden en het ontwikkelingsperspectief centraal staan. De cliënten zijn minderjarig en gaan naar school. Op woensdagmiddag en/of zaterdag bieden zij activiteiten. Dit doen ze op een vaste locatie maar ook in de eigen moes- en bloementuin in Aarle-Rixtel. Daarnaast wordt beleid ontwikkeld om op termijn een woonvoorziening te realiseren. Zij vragen bestuurlijke ervaring en het beschikken over een groot netwerk.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.