Afbeelding

Voorbespreking Raadsvergadering met De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - Politieke Partij De Werkgroep houdt de voorbespreking van de Raadsvergadering van donderdag 1 juni op maandag 29 mei in het Buurthuis van Mariahout. Zij starten om 20.15 uur met een kop koffie of thee erbij.

Op 1 juni is de Raadsvergadering in het gemeentehuis van Laarbeek. Op de agenda staan de bespreking van kredietaanvraag parkeerstudie Piet van Thielplein te Beek en Donk, een nieuwe opdracht Werkplaats wonen Metropoolregio Eindhoven, voorstel tot beschikbaarstelling van een krediet van € 741.000,- voor het woonrijp maken van Merensteinplein en Ter Lijnden, plan De Beekse Akkers Beek en Donk, voorstel tot wijziging van de Gemeenschappelijke Regeling Blink i.v.m. toetreding gemeente Heeze-Leende, voorstel tot vaststelling van het ontwerpbestemmingsplan Herziening Komplannen Laarbeek 2017, voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Wolfsputten 8 in Aarle-Rixtel, deelname zonnepanelenproject Brabant Zuidoost, financiële spelregels Dragon's Den, voorlopig voorkeursalternatief N279 Veghel-Asten, voorstel tot vaststelling van de toekomstvisie Laarbeek (Veerkrachtig Bestuur) en het vaststellen van diverse begrotingen. Genoeg Laarbeekse thema's om over mee te praten. Maar ook regionale zoals de conceptbegroting 2018 Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten.

De Werkgroep is grote voorstander van inspraak dus zij spreken u graag op maandag 29 mei. Als u niet naar de bijeenkomst kunt komen maar wel uw mening kenbaar wilt maken dan kunt u mailen naar dewerkgroep@gmail.com of contact opnemen met de fractievoorzitter Ben Swinkels via telefoon 0499-422017 of via bhmswinkels@gmail.com Zij sluiten hun bijeenkomst gezellig af met een gezamenlijk drankje aan de bar. Tot dan!