Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d38b9e
Foto: Johan Maas
Kunst en Cultuur

Marywood dancers vieren 19-jarig bestaan

Mariahout - De Marywood dancers vierden zondag 28 mei hun 19-jarig bestaan met een optreden in zorgcentrum Keizerinnedael te Helmond. Er werd o.a. gedanst op: An Old Friend van The Grascals, Single Waltz, Flying Scotsman van Speed Limit, Turn To Me van Danny Everett en The Music Man van Paul Bailey.

Ook vele andere nummers passeerden de revue. Na 1 uur gedanst te hebben was het pauze. De vele aanwezige bewoners met eventuele familie genoten van de muziek en dans. Regelmatig werd er mee geklapt op de maat van de muziek en gingen handen de lucht in. Hier en daar werd er zelfs in een hoekje door aanwezigen een dansje gewaagd. De sfeer zat er duidelijk in. In de pauze werd iedereen getrakteerd op een lekker hapje bij een drankje. Mensen vroegen zich vooral af hoe iedereen al die verschillende pasjes kon onthouden. Bij Kees moesten de broekspijpen omhoog, men wilde met eigen ogen zien dat hij country laarzen aan had. Na de pauze werd er nog een uurtje gedanst waarna bewoners weer naar hun afdeling gingen. Na het maken van een groepsfoto stond er een feestelijk rijsttafel voor de Marywood dancers klaar, die afgesloten werd met een heerlijke ijscoup omdat het zo warm was.

Al met al een zeer geslaagde middag voor bewoners van Keizerinnedael en de Marywood dancers.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>