Afbeelding

Ludieke loterij stichting S.O.C.G. op jaarmarkt

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Met 25 graden denkt men nog lang niet aan de Carnaval. Maar als er in Aarle-Rixtel een mooi evenement is, is Stichting Organisatie Carnaval Ganzegat altijd van de partij. Zo ook met de Jaarmarkt.

Deze keer waren ze met een kraam aanwezig om een ludieke loterij te organiseren voor alle bezoekers van de Jaarmarkt. Kosten noch moeite werden gespaard om dit tot een succes te maken. Zo waren er live entertainment, goede muziek, prima prijzen, een grabbelton voor de kinderen en een heuse hoofdprijs. Het zou een dag worden met alleen maar winnaars.

Alleen maar winnaars? Jazeker! De kinderen hadden sowieso altijd prijs met de grabbelton en er kon kans gemaakt worden op de hoofdprijs door minimaal 5 loten te kopen. Door het ruime aanbod prijzen en de aanwezige hoofdprijs, een gloednieuwe fiets, vonden de lootjes gretig aftrek en gingen de prijzen als zoete broodjes over de toonbank.

De hoofdprijs werd om 16.00 uur uitgereikt door Prins Hans van Ganzegat. Uiteindelijk kwam Leny Sterken als winnares uit de bus. Ze kwam meteen langs om de fiets van Prins Hans zelf overhandigd te krijgen.

Met de uitreiking van de hoofdprijs kwam meteen een einde aan een geslaagde zomerse dag. De kraam was namelijk al helemaal leeg. Het zou een voorbode blijken voor een fantastisch weekend met, onder andere, een historische Giro en fenomenale Dorpsfeesten.

Ter afsluiting gaan ze nog een keer Grand Café Stout bedanken voor de service en de verkoelende drankjes, de Houtse Bazar voor de grabbelton, en Kuijpers Tweewielers uit Helmond voor de geweldige fiets.