Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Meepraten over verkeersproblemen in Aarle-Rixtel

Algemeen Verkeer

Aarle-Rixtel – De Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel komt op woensdag 21 juni om 20.00 uur bijeen in De Dreef. Samen over knelpunten en gevaarlijke situaties in Aarle-Rixtel spreken en mogelijke oplossingen of aanpak bedenken.

Iedereen die over verkeersproblemen in Aarle-Rixtel wat wil zeggen of horen wordt van harte uitgenodigd om naar de bijeenkomst van de Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel te komen. U kunt er samen met andere belangstellenden meepraten over knelpunten en gevaarlijke situaties inzake verkeer in Aarle-Rixtel. En mogelijk ook een oplossing of aanpak formuleren. Het resultaat van het overleg is een lijst die aan de gemeente wordt voorgelegd. Wilt u weten welke punten er openstaan, vraag dan via info@dorpsplatform.nl het verslag van de laatste bijeenkomst aan. Naar bovenstaand e-mailadres kunt u ook nieuwe punten aangaande verkeerssituaties sturen.

Dus wilt u inspraak hebben over het verkeer in Aarle-Rixtel laat dan van u horen. Of kom op woensdag 21 juni naar de bijeenkomst van Werkgroep Verkeer, onderdeel van het Dorpsplatform Aarle-Rixtel.