Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Algemeen Gemeente

Laarbeek - Voor ORO De Bleek zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl een kaartvrijwilliger die standaard elke week op een vaste tijd en dag (na 20.00 uur) komt kaarten in de gezamenlijke ruimte met bewoners, die interesse hebben.

Er volgt eerst een gesprek met coördinator vrijwilligers die verder kan vertellen wat er verwacht wordt. Er wordt gezocht naar iemand die zorgt voor het kaartmoment (en eventueel de koffie/thee verzorgt), maar ook voor de gezelligheid en een eventuele andere invulling als animo voor kaarten er op die avond niet is (bijv. sjoelen). Affiniteit met de doelgroep is gewenst.

Voor voetbalvereniging Sparta'25 zoeken ze terreinmeester(s). De terreinmeester ontvangt gasten, zorgt voor de thee, voor de ballen, voor de hesjes, hij maakt deuren open en dicht, zet koffie en kan lekker buurten. Het kan er erg gezellig aan toe gaan. Maar hij zorgt ook voor discipline in het gebouw en op het veld. Kortom een gevarieerde en leuke taak! Werktijden: iedere avond en in het weekend. Er zijn meerdere terreinmeesters, dus aanwezigheid gaat volgens schema en in onderling overleg.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Suzan de Koning van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.