Afbeelding

Viswedstrijd jeugd lager onderwijs Laarbeek

Sportnieuws Evenementen

Beek en Donk - HSV Het Geduld houdt op zondag 25 juni een visevenement voor de jeugd van het lager onderwijs uit Laarbeek. Er wordt die dag een uitleg over vissen gegeven en aansluitend een wedstrijdje vissen. Uiteraard krijgen de eerste drie winnaars een trofee en komen ook de deelnemers die meedoen niets te kort, Voor alle deelnemers is er een versnapering.

Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van de hengelsportvereniging en hoef je, voor deze middag, ook geen vispas te hebben. Heb je zelf geen hengel? Geen probleem, Het Geduld heeft ruim voldoende hengels die je mag gebruiken. Ook wordt er gezorgd voor een vistuigje, aas, voer, enz. Er zijn vanuit de hengelvereniging voldoende begeleiders aanwezig zijn om alles goed te laten verlopen. Natuurlijk zijn grootouders, ouders en familieleden van harte welkom.

Melden bij de visvijver vanaf 13.30 uur. Deelname is gratis. Aanvang wedstrijd 14.00 uur, einde wedstrijd 16.00 uur. Dit vindt plaats aan visvijver De Koppelen aan de IJsbaanlaan (tegenover PLUK Pannenkoekenhuis de pad in). Mail voor meer informatie naar: hhmvanschijndel@onsbrabantnt.nl of p.beerens2@chello.nl.