Fijs Hanssen (l) en Ineke Groenendaal (r)
Fijs Hanssen (l) en Ineke Groenendaal (r)

Fijs Hanssen winnaar foto expositie 'Kiek nou'

Algemeen Natuur

Aarle-Rixtel - het kikkerconcert met de prachtige natuurfoto expositie van 'Kiek nou' ligt alweer een paar weken achter ons en het door de vele bezoekers ingevulde enquêteformuliertje, heeft mooie resultaten opgeleverd.

De mooiste op de expositie
Arjan Jeurgens uit Aarle-Rixtel maakte de mooiste foto van de expositie, 'De nacht op de hei'. Op een heldere avond is Arjan, die inmiddels is afgestudeerd aan de fotovakschool, naar de hei gegaan. Daar heeft hij met zijn opgedane kennis deze geweldige compositie gevonden en met een lange sluitertijd dit beeld gecreëerd, super!

De meest gewaardeerde natuurfotograaf
Paul Colen uit Aarle-Rixtel was met zijn foto's van de herfstbladeren van Broos met kasteel Croy op de achtergrond, het jonge vosje en meikever de hoogst gewaardeerde natuurfotograaf van 'Kiek nou'. Paul heeft oog voor alles en als hij daar figuurlijk zijn tanden in zet krijg je geheid een prachtige foto, in dit geval drie. Knap Paul!

De grote winnaar uit het publiek
De 3-jarige Fijs Hanssen kwam als winnaar uit de ruim 400 ingevulde enquêteformuliertjes naar voren. Fijs mocht van zijn ouders vertellen welke hij de mooiste foto vond van de expositie. De paddenstoelen van opa Frans werden wel vijf keer bewonderd, maar gepasseerd door het prachtige 'beukenblad', gefotografeerd door Ineke Groenendaal. Hoe kan het ook anders dat hij gaat voor een beukenblad als zoon van Hanssen interior design, geweldig!

De inmiddels overhandigde foto door Ineke met passe partout komt te hangen op zijn nieuwe kamer, die opa trouwens wel mag schilderen van Fijs.

'Kiek nou' bedankt iedereen die een bezoek heeft gebracht aan de expositie en ziet jullie graag volgend jaar terug!

Fijs Hanssen (l) en Ineke Groenendaal (r)
'Nacht op de Hei'