Afbeelding

Laarbeek werkt houdt netwerkwandeling

Algemeen Gemeente

Laarbeek - In de eerste helft van dit jaar heeft de werkgroep Laarbeek Werkt diverse workshops georganiseerd. Tijdens deze workshops zijn alle facetten van solliciteren voorbij gekomen. Van het zoeken naar vacatures tot het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Dit was allemaal bedoeld als voorbereiding op het VacatureCafé, dat op 18 mei voor de tweede keer werd gehouden.

Zij kijken terug op een zeer geslaagde middag, die geleid heeft tot diverse sollicitatiegesprekken en banen. De laatste bijeenkomst voor de zomervakantie vindt plaats in de vorm van een netwerkwandeling op donderdag 29 juni van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens de wandeling is er volop gelegenheid om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Dit alles met het doel om elkaar van dienst te kunnen zijn bij het verwerven van een nieuwe baan. De wandeling gaat van start bij Ontmoetingcentrum Beek en Donk, Otterweg 29, Beek en Donk.

De netwerkwandeling van donderdag 29 juni is bedoeld voor zowel oud-deelnemers, als nieuwe geïnteresseerden. Aanmelden is fijn, maar niet noodzakelijk, en kan via info@laarbeekwerkt.nl.

Na de zomervakantie gaan ze weer van start op dinsdag 26 september. Het programma voor die bijeenkomst wordt bekend gemaakt op hun website www.laarbeekwerkt.nl en in DeMooiLaarbeekKrant.