Afbeelding

Zomershow RC de Oude Molen 'Van muziek ga je dromen'

Sportnieuws Evenementen

Beek en Donk - De jaarlijkse zomershow van RC de Oude Molen wordt gehouden op zondag 9 juli. Deze show wordt gereden door onze jongste leden, tot ongeveer 10 à 11 jaar. Dit jaar zal het een muzikaal spektakel worden, veel verschillende muziekstijlen komen aan bod tijdens de show.

Ieder jaar zetten de jongste leden van RC de Oude Molen een spetterende show neer ondanks hun jonge leeftijd. Dit vergt heel veel training en voorbereiding, want alles moet kloppen. Niet alleen het decor, maar ook het samenspel, de mimiek en natuurlijk het schaatsen moet worden afgestemd op elkaar. Voor de jonge meiden vergt het heel veel discipline, want er moeten heel veel nummers worden ingestudeerd.

Al vele thema's passeerden de revue. Van sprookjes en musicals tot een reis om de wereld. Vorig jaar werd er nog een Ode aan K3 gebracht, waar vele hits van dit drietal naar voren kwamen. Het was een spetterende show. Ook dit jaar zal het een muzikaal spektakel worden. 'Van muziek ga je dromen' luidt dan ook de titel. Veel verschillende muziekstijlen komen aan bod. Zo is er blues te horen, klassieke muziek, maar ook reggae. Ook komen er veel verschillende bekende artiesten optreden. Zo is Elvis Presley aanwezig, maar ook ABBA en een gospel koor. Kortom; het wordt één groot feest.

Wil jij de jongste leden van RC de Oude Molen zien schitteren op rolschaatsen? Kom dan kijken op zondag 9 juli. Er zijn twee shows, namelijk om 13.00 uur en om 16.00 uur. De entree bedraagt €5,00. Kaarten zijn vooraf te bestellen via kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl, of kom op dinsdag tussen 18.30 en 19.15 uur of vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur langs bij de rollerhal op de Lage Heesweg om kaartjes te kopen en/of ophalen. Voor meer informatie kijk op www.rcdeoudemolen.nl.