Afbeelding

WiSH is klaar voor ontvangst tienduizenden feestvierders

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Over een paar dagen is het dan eindelijk zover: dan zullen wederom duizenden enthousiaste avonturiers van over de hele wereld neerstrijken in Brabant om daar een legendarisch mooi festivalweekend te beleven. Gedurende vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli transformeert Beek en Donk voor de 11e keer op rij tot een walhalla van ongekende proporties voor de festival liefhebber. Om je alvast even een beetje op weg te helpen, hebben ze de belangrijkste informatie nog even bij elkaar verzameld in de welbekende 'all you need to know'.

Openingstijden
Goed nieuws voor alle partymeisters. Zowel vrijdag, zaterdag als zondag gaan ze een uur eerder open, wat dus praktisch betekent dat je in totaal drie hele uren langer kunt feesten! Festival Vrijdag 30 juni 18:00 – 01:00 uur. Zaterdag 1 juli 13:00 – 02:00 uur. Zondag 2 juli 13:00 – 00:00 uur. Camping Vrijdag 30 juni 13:00 uur – Maandag 3 juli 11:00 uur.

Weersverwachting
Ondanks de prima temperatuur van zo'n 20+ graden komend weekend, kan er gedurende het weekend nog wel eens een druppeltje hemelwater naar beneden komen. Uiteraard is de organisatie daar na afgelopen jaar extra goed op voorbereidt, zodat je zorgeloos kunt genieten van je WiSH Outdoor weekend. Zo zijn er talloze grote indoor area's en overkappingen, is het terrein dit jaar wat hoger gelegen en is de indeling van het terrein geoptimaliseerd zodat ze een verkoelend buitje prima kunnen weerstaan. Omdat het 's avonds wat af kan koelen, adviseren ze je om een trui/vest mee te nemen (er zijn kluisjes aanwezig)!

Bereikbaarheid
Waar ze afgelopen jaar moesten uitwijken naar een ander gebied, is het parkeerterrein dit jaar weer op prima loopafstand van het festivalterrein. Daarnaast is WiSH Outdoor uiteraard goed te bereiken via het openbaar vervoer. Via www.9292.nl check je eenvoudig en snel hoe je het makkelijkste het festivalterrein bereikt. Voor een volledig overzicht van de bereikbaarheid per auto, OV, fiets of pendelbus, kijk op de website van WiSH Outdoor!

WiSH Radio via 105.2 FM!
Ook dit jaar kun je weer genieten van WiSH Radio! Vanaf vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli kun je 24 uur per dag genieten van de beste live-sets, speciale deejay sessies, sfeerimpressies op het festivalterrein en natuurlijk al het laatste nieuws rondom WiSH Outdoor! Meer informatie over WiSH radio kun je vinden op www.wishoutdoor.com/radio of via de ether 105.2 FM!

Protect your ears
Als bezoeker kom je in aanraking met hardere muziek. Ze geven je daarom graag enkele tips om gehoorbeschadiging te voorkomen. Draag oordoppen met muziekfilter, ga niet te dicht op de speakers staan en blijf niet de hele dag in de muziek staan, maar gun je oren van tijd tot tijd rust en check ook eens de gezellige hoekjes op WiSH Outdoor.

Line-up
Voor het geval je was vergeten wie er ook alweer allemaal te bewonderen zijn: Steve Angello, Showtek, Gunz for Hire, De Jeugd van Tegenwoordig, Radical Redemption, Broederliefde, Miss Montreal, Di-Rect, D-Block & S-te-Fan, Lucas & Steve en nog vele anderen! Een volledig overzicht van alle artiesten inclusief timetable kun je bekijken op www.wishoutdoor.com.

Camp WOW
Of je nu op zoek bent naar een goede overnachtingsplek, geen zin hebt om naar huis te gaan of gewoon het maximale uit je weekend wilt halen, Camp WOW! is the place to be! Dit jaar krijgt de officiële WiSH Outdoor camping weer een flinke upgrade en ligt hij weer hartstikke pal tegen het festivalterrein aan! Reserveer dus gauw een wolfpack voor jou en je vrienden en maak je weekend legendarisch! Voor meer informatie, check www.camp-wow.com.

Tickets & FAQ
Heb je nog geen tickets gescoord voor de magistrale 11e editie van WiSH Outdoor? Wees er dan heel snel bij, want de ticketverkoop gaat als een trein en er zijn nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar! Mocht je nog vragen hebben over bijvoorbeeld Camp WOW!, de betalingsmogelijkheden op WiSH Outdoor of het entreebeleid, dan kun je je richten tot de F.A.Q. op de website van WiSH Outdoor!