Afbeelding

Voorbespreking raadsvergadering De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - Graag nodigt De Werkgroep u uit voor de voorbespreking van de komende raadsvergadering van 6 juli in het Dorpshuis van Lieshout maandag 3 juli. Ze starten om 20.15 uur en uiteraard staat de koffie klaar.

Op de agenda van deze raadsvergadering staat als belangrijkste punt de bespreking van de kadernota 2018. Daarin kunt u lezen wat de financiële plannen en nieuwe beleidsvoornemens van de raad voor de komende periode zijn. Op allerlei gebied worden de plannen gemaakt, veiligheid, wonen, gezondheid, welzijn en onderwijs maar ook economie en werkgelegenheid komen aan de orde.

Het is een belangrijk stuk omdat de raad vaststelt hoeveel geld ze willen uitgeven en wat ze er mee denken te bereiken. De kadernota in zijn geheel kunt u vinden op de site van de gemeente Laarbeek. Het stuk omvat 48 pagina's maar u kunt uiteraard ook de delen lezen die u belangrijk vindt. Als er voor u zaken zijn die u wilt bespreken of als er zaken zijn die u mist in de Kadernota dan kunt u ze naar voren brengen bij de voorbespreking. Ook kunt u van de gelegenheid gebruik maken om andere punten, die betrekking hebben op het bestuur van Laarbeek, te bespreken.

Bent u niet in de gelegenheid om naar die bijeenkomst te gaan maar wilt u toch aangeven hoe u er over denkt dan kunt u contact opnemen met een van de commissie of raadsleden u kunt de mailadressen en contactgegevens vinden op www.dewerkgroep.nl of bel met Ben Swinkels, fractievoorzitter De Werkgroep: via tel 0499- 422017 of via de mail info@dewerkgroep.nl.