Concentratie tijdens de balkoefening van Laurie Santegoeds
Concentratie tijdens de balkoefening van Laurie Santegoeds

Goede resultaten Cialfo-Gym bij meerkampfinale

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel – De aspiranten, junioren en senioren van Cialfo Gym, Uno Animo, Tios en Gympoint Nederweert streden zondag 25 juni tegen elkaar in de meerkampfinale van de vriendschappelijke regiocompetitie. Deze wedstrijd vond plaats in Mierlo. Er werd gestreden in de categorieën 1-2-3 en 4-5-6 op alle toestellen: sprong, brug ongelijk, balk en vloer.

Tijdens deze dag werden tevens de competitie-uitslagen bekendgemaakt. De aspirantenploeg van Cialfo wist hierbij de 1e prijs in de wacht te slepen en ontving de wisselbeker. De juniorenploeg eindigde op een knappe 2e plaats. De senioren hebben tijdens de competitie niet als ploeg, maar individueel mogen turnen. Kristy van Geel behaalde in deze categorie een overduidelijke 1e plek en Ilse Schepers wist een mooie 5e plaats te behalen.

Uitslag meerkampfinale 1-2-3
Bij de aspiranten behaalde Milou Kos een prachtige 1e plaats, Ilke Biemans werd 2e en Lin Mei Dekkers 3e. Het hele podium was gevuld met Cialfo meiden. Jonne van der Zanden werd in de categorie junioren 2e, gevolgd door Maaike Heesakkers op een 3e plaats en Floor Santegoeds op de 6e plaats. Goed gedaan dames. Bij de senioren opnieuw goud voor Kristy van Geel. Ilse Schepers behaalde ondanks haar blessure een 5e plek.

Uitslag meerkampfinale 4-5-6
Iris van Ham eindigde bij de aspiranten op het hoogste schavot; een 1e plaats voor haar. Zij werd gevolgd door Bliss Jansen op de 3e plaats en Evi Donkers op een 4e plaats. Top gedaan meiden. Ook bij de junioren mooie resultaten: Maud van Deursen eindigde hier op een 1e plaats. Laurie Santegoeds volgde met een 2e plek en Desi Otten behaalde een prima 5e plek. Het was een zeer gezellige en geslaagde dag in de turnhal in Mierlo, een mooie afsluiting van dit turnseizoen. Cialfo is trots op al jullie prestaties.

Trotse turnsters en leiding na het behalen van mooie resultaten bij de meerkamp finale