De gehele groep met de nieuwe borden voor het 60-jarig jubileum van de vereniging
De gehele groep met de nieuwe borden voor het 60-jarig jubileum van de vereniging

Zomershow RC de Oude Molen

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - De zomershow van RC de Oude Molen wordt gehouden op zondag 9 juli. De jongste leden zijn er helemaal klaar voor en hebben er super veel zin in. Ook is het nu een speciale editie RC de Oude Molen bestaat dit jaar 60 jaar.

Tijdens de generale op 27 juni zijn de nieuwe borden met de jaartallen onthuld. Deze komen in de rollerhal te hangen. Deze borden vervangen de oude borden die er kwamen te hangen toen de club 50 jaar bestond. Op dit moment hebben we veel jonge rijdsters, zij zijn de toekomst van de club.

Tijdens de zomershow doen er maar liefst negen kinderen voor de eerste keer mee. Acht andere nieuwe leden rijden een extra nummer om alvast wat te proeven van het showrijden, zodat zij volgend jaar de volledige show mee kunnen schaatsen. De nieuwe leden vinden het heel leuk om mee te rijden met de show, maar ze vinden het ook wel een beetje spannend omdat iedereen naar hun komen kijken. Maar ondanks dat hebben ze er erg veel plezier in en kunnen niet meer wachten om te gaan stralen. Ook de andere kinderen die meerijden hebben er erg veel zin in, zij vinden het iets minder spannend, omdat ze al vaker een show mee hebben gereden.

Ze hebben er allemaal heel hard voor getraind. Wilt u de jongste leden ook zien optreden tijdens de zomershow? Bestel dan snel uw kaarten via kaartverkoop@rcdeoudemolen.nl. Voor meer informatie kijk op www.rcdeoudemolen.nl.