Afbeelding

Runnersclub actief in avondloop Deurne

Sportnieuws Sport

Lieshout/Deurne - Voor de tweede keer werd in Deurne de avondloop gehouden. Een rondje van 2,5 kilometer door het centrum van Deurne, waar het erg gezellig was op de vele terrasjes en veel muziek. Door de vele scherpe bochten vond niet iedereen het een mooi parcours.

Bijna elke week staat ze aan de start bij een wedstrijd, niet om de prijzen op te halen maar gewoon omdat meedoen belangrijker is dan winnen. Na wedstrijden in Engelen en Empel nu weer in Deurne aan de start waar ze de 5 kilometer liep in 35:08. Mirjam Beekmans van Falier liep deze afstand in 30:17. Paul Cooymans was in Deurne de snelste RCL-er met een 16e plaats in een snelle tijd van 40:41. Mooie prestaties waren er van de dames van Runnersclub Lieshout, zo was er een mooie 2e plaats van Anne Smeets in 44:53. Annelie Jacobs komt na haar operatie weer goed in vorm, getuige haar tijd van 47:47. Harold van Vliet finishte in een prima tijd van 50:03. Ook Marcel van Aspert liep in Deurne een goede wedstrijd en behaalde de eindstreep in 51:52. Na een goede wedstrijd in Sint Oedenrode stond Karin Streeder ook in Deurne weer aan de start en weer een prima tijd van 54:35.

Voor de wandelaars stond natuurlijk de Kennedymars in Someren op het programma met natuurlijk vele RCL-ers aan het vertrek. Voor het eerst werd er bij de Kennedymars met een chip gelopen voor de tijdregistratie.