Afbeelding

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De komende week vinden de commissievergaderingen plaats. De werkgroep houdt de voorbespreking van de vergadering in het Dorpshuis van Lieshout. Deze bespreking, op maandag 10 juli, begint om 20.15 uur. U bent van harte welkom om mee te praten over de toekomst van Laarbeek. De koffie staat klaar.

Op de agenda voor de commissie Ruimtelijk Domein, de aanpassing van de Woonvisie Wonen in Laarbeek, de stand van zaken N615, vaststelling bestemmingplan Wolfsputten, Wooneiland De Beekse Akkers, bestemmingsplan Opstal, parkeer problematiek Bosscheweg Aarle-Rixtel. Bij de commissie Sociaal Domein staat op de agenda; Beleidsplan bibliotheek de Lage Beemden, Autorisatie GBA – V. Bij de commissie Algemene Zaken op de agenda; netwerk Innovatiehuis de Peel, overlast hondenpoep en een memo over de afhandeling financiering voorzieningenclusters.

De Werkgroep ziet u graag bij deze laatste voorbespreking voor de vakantie. Mocht dat niet lukken en wilt u uw mening toch kenbaar maken dan kunt u dat doen via de email dewerkgroep@gmail.com of via de commissie- of raadsleden. U kunt de mailadressen en contactgegevens vinden op www.dewerkgroep.nl.

De Werkgroep wenst u een zonnige en mooie vakantie toe.