BC Mixed jeugdteam 6, staand vlnr: Rob, Andrew, Jasper, Noah en Diana. Zittend vlnr: Pleun, Kelly en Neva
BC Mixed jeugdteam 6, staand vlnr: Rob, Andrew, Jasper, Noah en Diana. Zittend vlnr: Pleun, Kelly en Neva

Jeugd Badminton Club Lieshout sluit seizoen af

Sport Sport

Lieshout - Met een uitstapje naar BillyBird Park 'Hemelrijk' heeft de jeugd van Badminton Club Lieshout het seizoen afgesloten. Deze activiteit vormt de laatste van het seizoen: de senioren hebben immers het seizoen eerder al afgesloten en ook de laatste speelavond is geweest. Op woensdag 30 augustus zijn de badmintonners weer terug om het seizoen 2017/2018 op te starten.

BillyBird park 'Hemelrijk'
Met een beperkte groep is de jeugdbegeleiding dit jaar naar BillyBird park 'Hemelrijk' gereisd om op een leuke wijze het einde te vieren van het seizoen 2016/2017. Badminton Club Lieshout organiseert immers naast de reguliere speeldagen diverse extra activiteiten. Soms hebbend deze een directe relatie met badminton en soms zijn ze gewoon bedoeld om samen een leuke dag te hebben. In dat kader kunnen ze deze laatste activiteit van het seizoen 2016/2-17 zeker schuiven. Dankzij het goede weer (25°c.) en de leuke locatie heeft de jeugd zich prima kunnen uitleven. Zwemmen in het meer en genieten van de attracties zijn wel de belangrijkste bezigheden op deze dag gebleken. Maar ook de survival activiteit die een paar van de deelnemers hebben gedaan viel in de smaak. 's Middags heeft de hele groep ge-BBQ-ed (uiteraard met frietjes, hamburgers en spiesjes met gehaktballetjes) en genoten van een (soft)ijsje. Doordat er de hele dag ranja verkrijgbaar was kon de dag verder niet meer kapot.

Zomervakantie
Na de seizoenafsluitingen van de jeugd en van de senioren is er ook een eind gekomen aan de wekelijkse speelavonden van Badminton Club Lieshout voor het seizoen 2016/2017. De laatste speelavond is geweest en pas op woensdag 30 augustus halen de badmintonners hun racket weer tevoorschijn. Niet iedereen wacht daarop: badminton is immers een zeer geschikte sport om op de camping te bedrijven en zo een beetje in vorm te blijven tijdens de zomerstop.

Nieuwe leden
Vanaf 30 augustus zijn nieuwe leden ook welkom bij Badminton Club Lieshout. Heb je zin om ook eens een shuttle in verenigingsverband te slaan ? Noteer dan 30 augustus in je agenda en kom op die avond naar Sporthal 'de Klumper' aan de Papenhoef in Lieshout. De jeugd speelt dan vanaf 18.30 uur en de senioren vanaf 20.00 uur. Loop gerust binnen en als je je sportkleding mee brengt kun je meteen mee doen. Je hoeft niet meteen lid te worden en mag altijd twee keer gratis mee spelen. Daarna moet je wel besluiten om lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen aan te schaffen: ook deze kun je lenen van de vereniging zodat je eerst een kunt proberen of badminton iets voor jou is.

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een héle fijne zomervakantie en hoopt u terug te zien op 30 augustus 2017.