Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Biljartclub Het Laarbeekse Laken bestaat 20 jaar

Algemeen Sport

Lieshout - Afgelopen maand was het groot feest voor biljartclub Het Laarbeekse Laken. De club bestaat dit jaar al 20 jaar en dat werd uitgebreid gevierd!

De biljartclub kwam op 23 juni gezellig bij elkaar op de jaarlijkse barbecue. Gewoon net zoals altijd, zou je denken, maar dit jaar is er iets bijzonders gebeurd. Er werd even stilgestaan bij het 20-jarig bestaan van de club en mede-oprichter Jan van den Acker werd in de spotlights gezet. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Jan een ere-plaquette ontvangen. Nu staat het zwart op zilver en kan hij met trots zeggen dat hij een trots oprichter én lid is van de club.

Samen met Theo van Kesteren heeft Jan de club opgericht in 1997. Nog steeds is er veel belangstelling. De club heeft nu in totaal 18 leden die iedere vrijdag in het Dorpshuis in Lieshout bij elkaar komen om samen een potje te biljarten. Jan hoopt dat de club nog vele jaren mag blijven bestaan.

Ook zo'n fan van biljarten of gewoon nieuwsgierig? Kom gerust een keertje kijken. De deuren staan elke vrijdag tussen 20.00 en 20.30 uur open in het Dorpshuis van Lieshout.