Afbeelding
Foto: Laarbeek Actief

Sport en spelmiddag DBC Nieuwe werf in samenwerking met Laarbeek Actief

Sport Sport

Beek en Donk – Voor de cliënten van DBC De Nieuwe Werf is op donderdag 20 juli een sport en spelmiddag gehouden in samenwerking met Laarbeek Actief. De middag vond plaats op het voetbalterrein van Sparta'25 in Beek en Donk.

In het kader van ORO Fit & Vitaal is er gekozen voor deze opzet om gezamenlijk actief bezig te zijn en in aanraking te komen met sportiviteit. Er waren spellen waarbij cliënten werden uitgedaagd. Zo werd er gevoetbald, basketbal gespeeld, met ballen gegooid en estafetteactiviteiten uitgevoerd.

Wat er op zo'n middag opvalt, is hoeveel plezier de cliënten onderling met elkaar hebben. Ze helpen elkaar, kletsen en lachen met elkaar. Iedereen telt mee en ze vormen samen een leuke club. Dit draagt uiteraard bij aan een goede sfeer binnen de Nieuwe Werf. De reacties van de cliënten waren zo positief dat er zeker een vervolg gaat komen.

De cliënten van de nieuwe werf bedanken daarom de mensen van Laarbeek Actief, met name Jaccy en Ton, voor hun enthousiasme en sportieve begeleiding.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding