Afbeelding
Foto: Badminton Club Lieshout

Badminton Club Lieshout houdt vakantie

Sport Sport

Lieshout - De sporters van Badminton Club Lieshout houden vakantie. Zij hebben hun rackets opgeborgen om uit te rusten tijdens een welverdiende zomerstop. Op woensdag 30 augustus nemen zij de rackets weer op tijdens de eerste speelavond van het seizoen 2017/2018.

Camping
Na de seizoenafsluitingen van de jeugd en van de senioren is er nu ook een eind gekomen aan de wekelijkse speelavonden van Badminton Club Lieshout voor het seizoen 2016/2017. De laatste speelavond is geweest en pas op woensdag 30 augustus halen de badmintonners hun racket weer tevoorschijn. Niet iedereen wacht daarop: badminton is immers een zeer geschikte sport om op de camping te bedrijven en zo een beetje in vorm te blijven tijdens de zomerstop. Daar maken ook velen kennis met het badmintonspel dat niet alleen een leuk campingspel is, maar je het spel ook heel goed als échte sport kunt beoefenen.

Proberen
Vanaf 30 augustus zijn nieuwe leden dan ook weer welkom bij Badminton Club Lieshout. Heb je ook zin om eens een shuttle in verenigingsverband te slaan? Noteer dan 30 augustus in je agenda en kom op die avond naar Sporthal 'de Klumper' aan de Papenhoef in Lieshout. De jeugd speelt dan vanaf 18.30 uur en de senioren vanaf 20.00 uur. Loop gerust binnen en als je je sportkleding mee brengt kun je meteen mee doen. Je hoeft natuurlijk niet meteen lid te worden en mag altijd twee keer gratis mee spelen. Daarna moet je wel besluiten of je het uitproberen om wil zetten in een lidmaatschap. Ook een racket hoef je niet meteen aan te schaffen: ook deze kun je lenen van de vereniging zodat je eerst eens kunt proberen of badminton een leuke sport voor jou is.

Rabobank inloopdagen
Overigens worden op de woensdagen 5 en 12 september weer de jaarlijkse 'Rabobank Inloopdagen' gehouden waardoor iedereen kennis kan komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder. Dankzij de ondersteuning van Rabobank, Peel-Noord kan dat volledig kosteloos. In die periode valt ook de landelijke 'Week van het Badminton (9 t/m 17 september), waarin deze sport in het hele land gepromoot wordt. Ook dat is weer een goede aanleiding om eens bij Badminton Club Lieshout binnen te lopen. Indien je gebruik wil maken van deze 'Rabobank Inloopdagen' biedt Badminton Club Lieshout, dankzij de ondersteuning van de Rabobank, Peel-Noord, een kennismakingsaanbod aan waarmee een jeugdlid voor €5,00 een kennismakingslidmaatschap kan aangaan tot aan de herfstvakantie.

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een héle fijne zomervakantie en graag tot ziens op 30 augustus 2017.

Programma
Woensdag, 30 augustus, 18.30 uur; Eerste speelavond seizoen 2017/2018
Woensdag, 6 september, 18.30 uur; Rabobank Inloopdag (1), Jeugd.
Woensdag, 6 september, 20.00 uur; Rabobank Inloopdag (1), Senioren