Afbeelding

Gevarieerd programma in de Muziektuin

Algemeen Muziek

Beek en Donk - In de Muziektuin van Beek en Donk kan men zondag 27 augustus terecht voor een gevarieerd programma dat georganiseerd wordt door de Stichting MuziektuinPodium.

De middag wordt om 13.00 uur geopend door Jukebox, een vrij nieuw orkest uit Gemert, onder leiding van plaatsgenoot Jeroen Leenders, dat vooral Rock 'n Roll muziek speelt. Omstreeks 14.00 uur vervolgt het mondharmonica-orkest De Luchthappers uit Nuenen het programma. Hun repertoire bevat, naast buitenlandse evergreens en ballades, herkenbare nummers uit de vaderlandse populaire muziekgeschiedenis. Om 15.00 uur volgt een optreden van de zanggroep Xango uit Helmond met een modern, vlot repertoire van over het algemeen eigentijdse pop- en rocknummers. Om circa 16.00 uur wordt het programma afgesloten door Beez, een groep die het publiek telkens weet te verrassen met hun zeer eigen interpretatie, in zowel stijl als geluid, van een soort muziek dat zij zelf kenmerken als eigenwijs.

Het bestuur van de Stichting MuziektuinPodium nodigt iedereen van harte uit deze gratis optredens te komen bijwonen.

Voor meer informatie over de stichting, de optredende groepen en de overige concerten van dit seizoen, kunt u terecht op www.muziektuinpodium.nl.