Afbeelding

Seizoensopening KV Flamingo's en vv Mariahout

Sportnieuws Evenementen

Mariahout - Korfbalvereniging Flamingo's en de jeugdafdeling van vv Mariahout houden wegens herhaald succes dit jaar opnieuw gezamenlijk de opening van het nieuwe seizoen. De seizoensopening van 2017-2018, Mieskes seizoensaftrap wordt gehouden op zondag 27 augustus om de start van het seizoen te vieren en vindt plaats op sportpark de Heibunders.

Beide Mariahoutse verenigingen presenteren op deze dag alle nieuwe jeugdteams met hun begeleiders en sponsoren. Er worden activiteiten georganiseerd voor de kinderen, zoals een spellencircuit en een mixtoernooi. Ook is er een springkussen voor de jongste kinderen en een gratis loterij. Om 11.00 uur start het programma met de presentatie op de tribune van het hoofdveld van VV Mariahout. In totaal worden zo'n 230 jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 19 jaar voorgesteld. Van ieder jeugdteam wordt de officiële teamfoto gemaakt. Voor de Senioren van Korfbalvereniging Flamingo's staan die dag oefenwedstrijden op het programma. Om 11.30 uur speelt Senioren 2 een wedstrijd en Senioren 1 speelt haar wedstrijd om 13.30 uur.

De organisatie gaat ervan uit dat het weer een mooie, gezellige seizoensopening wordt, waar iedereen goed voor de dag komt en waar ze met plezier het nieuwe seizoen inluiden. Iedereen is welkom, het is leuk als er veel publiek is. Kom ook kijken op zondag 27 augustus om 11.00 uur op Sportpark de Heibunders in Mariahout.