Het nieuwe laolaveld bij Sparta'25 is bijna klaar voor gebruik
Het nieuwe laolaveld bij Sparta'25 is bijna klaar voor gebruik

Opening Laolaveld en seizoen Sparta'25 met veel activiteiten

Sport Evenementen

Beek en Donk - Het laolaveld bij Sparta'25 is bijna klaar. De boarding is geplaatst. Nu alleen nog de goals en er kan gevoetbald worden. Sparta'25 heeft er dan een mooi veldje bij waar jong en oud hun voetbalkwaliteiten op kunnen gaan vertonen. Op 2 september wordt het veldje officieel geopend. Rond de opening van het laolaveldje en de opening van het seizoen worden leuke activiteiten gehouden.

Voetbalclinics
Rowdy Heinen, Nederlands kampioen Freestyle voetbal, en bekend van onder andere Hollands Got Talent, Zapp live en Wedden dat ik het kan, verzorgd zes clinics en geeft een show. Met de clinics kunnen 150 voetballers tips krijgen en trucs leren voor een betere balbehandeling.

De eerste clinic begint rond 15.00 uur. De laatste begint rond 18.45 uur. In elke clinic krijgen 25 voetballers van Sparta'25 de kans om de trucs te leren. Schrijf je in via activiteitensparta25@gmail.com. De organisatie houdt er bij de indeling voor de JO17 en JO19 uiteraard rekening dat er bekerwedstrijden gepland zijn. Bij meer opgaven dan beschikbare plaatsen gaan ze loten. De definitieve indeling komt uiterlijk op vrijdag 1 september op de Sparta'25 site. Schrijf je op tijd in, uiterlijk voor 31 augustus. Mocht je niet mee kunnen doen, er is nog veel meer te doen tijdens deze middag.

Parkeerplaats wordt spelterrein
Het parkeerterrein wordt omgetoverd tot een voetbalspeeltuin met diverse attracties voor jong en oud. Zo is er een omhaal arena, kan er blindvoetbal gespeeld worden (met virtuele bril) en is er een luchtkussen met interactief spel. Ook is het mogelijk om te testen hoe hard je kunt trappen met een snelheidsmeter. Jong en oud kan op eigen niveau deze en andere spellen doen. Dus kom met je team of je vrienden en daag elkaar uit om de mooiste omhaal te maken of het hardst te schieten. Ook senioren zijn natuurlijk welkom om hun kunsten te laten zien.

De kantine is uiteraard gezellig versiert en er zijn ook nog diverse activiteiten. Een dj verzorgt muziek. Uiteraard kan er gedronken en gegeten worden.

Algemeen
Omdat er een bekerprogramma is voor de meeste jeugdteams op deze zaterdag gaat het programma rondom de opening starten om 14.30 uur. Uiteraard vindt er een officiële opening plaatst van het laolaveld. Deze is rond 16.30 uur. De burgemeester en natuurlijk de eigen Sparty zijn hierbij aanwezig. Kortom, een leuke en gezellige middag voor iedereen, voor de jeugd en de senioren. Houdt de site van Sparta'25 en DeMooiLaarbeekKrant in de gaten voor actuele informatie.

Dus kom allen om met elkaar het laolaveld en het seizoen gezellig te openen.