Stichting VIERBINDEN zoekt vrijwillige tolken

Algemeen Gemeente

Laarbeek - Stichting VIERBINDEN zoekt tolken in de talen Arabisch, Koerdisch, Farsi en Tigrinya.

Als tolk ondersteun je bij verschillende workshops die vanuit de welzijnsorganisatie VIERBINDEN in het kader van het participatieverklaringstraject worden aangeboden. Het ondersteunen bestaat uit het vertalen van de informatie van de trainer evenals het vertalen van gesprekken of opdrachten die uit de workshops naar voren komen.

Ze vragen een goede beheersing van de taal Tigrinya, Arabisch, Koerdisch of Farsi. Goede beheersing van de Nederlandse taal, motivatie, betrokkenheid en enthousiasme.

Tevens vragen zij begrip voor de verschillen tussen culturen en dat je hiermee respectvol omgaat. De workshops zijn ingepland vanaf eind september en bestaan uit een aantal bijeenkomsten. Iedere workshop duurt gemiddeld 3 uur. Het is prettig als je voor langere tijd beschikbaar bent zodat er continuïteit is voor deze doelgroep. Voor exacte data kun je contact opnemen met Monique Rienmeijer. Heb je na het lezen van deze vacature vragen, belangstelling of weet je iemand die deze vacature wil vervullen? Neem contact op met Monique Rienmeijer, trainer bij welzijnsorganisatie VIERBINDEN. Bereikbaar op dinsdag en donderdag via de mail mrienmeijer@vierbinden.nl of 0492-328800.