Afbeelding

Gratis 'Rabobank inloopavonden' bij Badminton Club Lieshout

Sportnieuws Sport

Lieshout - Zin in Badminton? Kom dan naar één van de inloopavonden van Badminton Club Lieshout. Op woensdag 6 september houdt de vereniging een eerste inloopavond. Op woensdag 13 september is de tweede. In sporthal De Klumper zijn alle geïnteresseerden welkom: jeugd vanaf ca. 7 jaar om 18.30 uur, junioren vanaf ca. 12 jaar om 19.15 uur en senioren vanaf ca. 18 jaar vanaf 20.00 uur. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Peel Noord kunnen alle geïnteresseerden gratis meespelen op deze inloopavonden.

Rabobank Inloopavonden
In het zojuist aangevangen seizoen 2017/2018 zijn er weer plaatsen vrij bij de jeugd (aspiranten en junioren) én bij de senioren van Badminton Club Lieshout. Plaatsen voldoende, maar kom snel want "vol is vol". Om de jeugd van Laarbeek, en dus potentiële nieuwe leden, kennis te laten maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder, organiseert Badminton Club Lieshout een tweetal inloopavonden. Op woensdag 6 september en op woensdag13 september zijn geïnteresseerden van harte welkom om gratis mee te komen spelen en zo kennis te komen maken. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Peel Noord kan iedereen absoluut gratis en zonder enige verdere verplichting aan deze inloopavonden deelnemen. Aanvang van de inloopavonden is 18:30 uur voor de aspiranten (vanaf ca. 7 jaar), 19;15 uur voor de junioren (vanaf ca. 12 jaar) en 20:00 uur voor de senioren (vanaf ca. 18 jaar). Plaats van handeling is in de thuishaven van Badminton Club Lieshout: "Sporthal De Klumper" aan de Papenhoef in Lieshout

Ondersteuning
Doordat de inloopdagen ondersteund worden door Rabobank Peel Noord hoef je niets mee te brengen. Badminton Club Lieshout zorgt voor een gehuurde accommodatie, met kleedruimte en sportzaal, zorgt voor leen-rackets, zorgt voor voldoende shuttles en zorgt voor goede begeleiding. Kortom: alleen zorgen dat je je sportkleding aan hebt is voldoende. Vind u ook dat Rabobank Peel Noord door deze ondersteuning een geweldige bijdrage levert aan het verenigingsleven in Laarbeek én aan de mogelijkheden om de jeugd van Laarbeek te laten sporten en dus gratis kennis te kunnen laten maken met een sportvereniging én bent u lid van de Rabobank Peel Noord? Stem dan vóór financiële ondersteuning van Badminton Club Lieshout, zodat deze ondersteuning voortgezet en uitgebreid kan worden, zodat alle jeugd van Laarbeek de mogelijkheid krijgt om bij een leuke vereniging te sporten.

Kennismakingslidmaatschap
Bij de aanvang van dit nieuwe seizoen heeft Badminton Club Lieshout nog meer aanbiedingen voor de jeugd. Zo kun je gratis meespelen tijdens de beide Rabobank Inloopdagen en kun je daaropvolgend lid worden voor een introductietarief van slechts €2,50 (alleen voor jeugdleden). Voor dat bedrag kun je dan lid blijven tot aan de komende herfstvakantie. Op die wijze kun je nóg beter en langer kennismaken met Badminton Club Lieshout en zien of de badmintonsport écht iets voor jou is. Kom snel en meld je aan.

Programma
6 september, 20:00 uur; Maandelijkse basistraining, Senioren
6 september, vanaf 18:30 en 19:15 uur; Rabobank Inloopdag (1), Jeugd.
6 september, vanaf 20:00 uur; Rabobank Inloopdag (1), Senioren
9 t/m 17 september: 'Week van het Badminton'
10 september, 10:30 tot 13:00 uur: Deelname aan Laarbeek Sportief