Willy van Bakel
Willy van Bakel

Koploper Willy Van Bakel wint 5e viswedstrijd

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Willy staat al een geruime tijd aan kop in het vis klassement van H.S.V. Het Geduld en dat zonder maar een wedstrijd te winnen. Maar in wedstrijd nummer vijf liet hij zien waarom hij de koploper is! Bij elke loting moet je natuurlijk ook een beetje mazzel hebben om een goede stek te loten, alles moet dan een beetje mee zitten om kampioen te worden.

Maar bij Willy was het tot nu toe anders, bij elke loting tot nu toe had hij een stek die zeker niet de populairste is op de visvijver maar Willy wist ook bij die stekken volop vis te vangen, en dat is heel knap. En als je dan ook nog op zo een mindere stek een wedstrijd kan winnen, nou dan kun je wat! Dan sta je terecht aan kop.

Maar kampioen is hij nog zeker niet. Andere toppers zoals Ronald Mastbroek, die deze wedstrijd een beetje buiten de boot viel, en koning van 2015 Ronald Bosmans en regerend kampioen Gerard Van Eert zitten nog dicht in de buurt van Willy. Een grote verrassing in de top van het klassement is Frans Vereijken. Met een puntenaantal van 174 staat hij mooi in de top vijf van het tussenklassement en als hij zo door gaat met de vele trainingen op o.a. de vijver, kan hij nog voor grote verrassingen gaan zorgen. Vissers, hou hem in de gaten!

Zaterdag 2 september staat alweer de zesde wedstrijd op het programma. Om 13.30 uur is de loting en om 14.00 uur start de wedstrijd. Deze eindigt om 17.00 uur. u kunt ook de standen bekijken op www.hetgeduld.nl. Misschien tot dan !