De medewerkers van Snoeperij Jantje waren onder de indruk van de politie, die langskwam na - hier nog - de eerste inbraak
De medewerkers van Snoeperij Jantje waren onder de indruk van de politie, die langskwam na - hier nog - de eerste inbraak Foto: Snoeperij Jantje

Iedereen leeft mee met Snoeperij Jantje - vanavond bij SBS6

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Drie keer in één week tijd was Snoeperij Jantje het doelwit van inbraken. "Boos zijn we", vertelt eigenaresse Marscha Verstappen. "Dat er ingebroken wordt, kan, maar er werken hier mensen met een beperking, die wij een veilige omgeving bieden. Zij worden nu bang en dat is verschrikkelijk." Vanuit heel het land ontvangt Marscha hartverwarmende reacties. 

"Het is ongelofelijk wat er op ons afkomt. Het is zo lief wat iedereen ons laat weten. Mensen komen de winkel binnen met kaartjes en bloemen. Vandaag - donderdag - is Hart van Nederland langsgeweest. Vanavond om 22.30 uur zijn we in de uitzending. Als klap op de vuurpijl heeft Van Dorp Installaties ons een compleet nieuw alarmsysteem aangeboden. Dat komen zij hier installeren. Dat is toch geweldig?!"

Ondanks de fantastische aandacht en gebaren die de snoepwinkel krijgt, hoopt Marscha natuurlijk van harte dat het nu klaar is met de inbraken. Even weer rust in de tent.