Logo mooilaarbeek.nl
Een van de werken van Niek de Jongh   | Fotonummer: 60aef2
Een van de werken van Niek de Jongh
Kunst en Cultuur

Expositie kunstzinnige fotobewerkingen in Gallery Berkendijkje

Beek en Donk - Niek de Jongh is een gepassioneerd fotograaf uit Helmond, die zich de laatste vijf jaar heeft toegelegd op 'kunstfotografie'. Niet het fotograferen van kunst, maar een kunstwerk maken van een foto.

Het leven van de Jongh draait om fotografie, altijd zoekend naar nieuwe ideeën en mogelijkheden om zijn passie meer vorm en kleur te geven, om de kleurrijke wereld om ons heen in alle schoonheid en veelzijdigheid, op een 'andere' manier, vast te leggen.

Diverse keren heeft Niek meegedaan aan regionale of landelijke fotowedstrijden, welke weer verschillende prijzen en eervolle vermeldingen opleverden. Inmiddels heeft hij zijn werk al diverse keren plaatselijk, regionaal en landelijk met veel plezier en onder grote belangstelling mogen exposeren.

Na een doorslaand succes, vorig jaar met Pasen, is hij nu opnieuw gevraagd te exposeren in Gallery Berkendijkje in Beek en Donk. Na anderhalf jaar 'radiostilte' heeft hij zijn collectie 'Kunstzinnige Fotobewerkingen' fors uit kunnen breiden en Niek is dan ook apetrots om het publiek zijn laatste resultaten te kunnen laten zien.

Hij hoopt ook deze keer zijn enthousiasme met de bezoekers te kunnen delen. Net zoals de vorige keer zal hij bezoekers persoonlijk rondleiden onder het genot van een drankje en een praatje. Dit keer is er gekozen om te exposeren uitsluitend op zondagen met de opening van de expositie op zondag 8 oktober (vanaf 12.00 uur). Zondag 15, 22 en 29 oktober van 12.00 tot 17.00 uur. De gallery bevindt zich op de eerste etage welke alleen via een trap te bereiken is. Kijk voor meer informatie op www.foto-u-niek.nl. Gallery Berkendijkje is gelegen aan Berkendijkje 8 te Beek en Donk.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>